Merhaba Asker!

Britanya'nın kadife sesli, naif ruhlu şarkıcısı James Blunt, muhtemelen şu anda yeni albümü için yoğun bir çalışma içerisinde. Fotoğrafa baktığımızda ise onu bir zamanlar, muhtemelen bir tankın üzerinde poz vermiş vaziyette görüyoruz. Asker traşı da yakışıyormuş aslında.

Baba mesleğini sürdürmek, her evladın boynunun borcu gibi. James de böyle düşünmüş ki, tıpkı babası gibi bir asker olup çıkmış vakti zamanında. Sonuç olarak, içinden gelen müzik yapma aşkı, ya da aşktan yana çektiklerini dışa vurma isteği, onu topu ve tüfeğiyle değil, akustik gitarı ve piyanosuyla tanımamıza neden olmuş. Bugüne kadar İngiltere'nin ultra-sarkastik medya sektörününün dişlileri arasında, istenmeyen tüy gibi ezilen James Blunt, ne olursa olsun şarkıcılıkta kararlı olarak ilerliyor (iyi de yapıyor bence)

Müzik konusunda standartları doğuştan yüksek olan Britanya halkı tarafından genellikle pek sevilmeyen, ancak diğer ülkelerinde bol miktarda hayranı bulunan James Blunt'ın şarkılarını dillerinden düşürmeyenler olduğu kadar, askerliğe dönmesini isteyenlerin sayısı da oldukça fazla (!)

James Blunt, en son 2007 yılında All the Lost Souls albümünü yayınlamıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder