For All Time...

"Yazıya başlamadan söyleyeyim, Michael Jackson'ın Thriller diye bir albümü var arkadaşlar. Mutlaka dinleyin. Çok iyi bir albümdür."

-_-

40 yılı aşkın bir kariyerden söz ediyorsak, geriye dönüp bakıldığında fazla dikkat çekmemiş nadide eserler bulmak mümkündür. Hit parçalar kadar bilinmeyen, ama yine de kalitelerinden ödün vermeyen bu eserlerin yeri çoğu dinleyici için ayrıdır.

2008 yılında çıkan 'Thriller 25th Anniversary Edition' tam da bu türden bir parçayı barındırıyordu. Daha önce hiç bir MJ albümünde yer almamış, insanı sarhoş edecek kadar yoğun romantizm barındıran bir şarkıydı bu. For All Time.

Hikayesi ise kısaca şöyle; Dangerous döneminde Jackson tarafından bestelenmiş, fakat albümün genel yapısına ters düşecek kadar 'slow' olması nedeniyle albümde yer bulamamış. Bundan 17 yıl sonra, Thriller'ın 25. yıl baskısı gündeme geldiğinde ise yeniden düzenlenip bonus track olarak albüme konmuş.

En azından benim için adını Michael Jackson'ın slow klasikleri arasına yazdıran For All Time, dinleyen çoğu kişinin beğenisini toplayabilecek nitelikte bir parça. Sözü fazla uzatmadan, buyur ediyoruz kendisini.








0 yorum:

Yorum Gönder